Az Ördög Katakombája

A Metin2wiki wikiből

Semleges zaszlo.png Az Ördög Katakombája

Dcfejlec.PNG

Szomszédos területek Eljutás Öregemberrel Eljutás Teleporttal
Nem érheted el ezt a területet az Öreg emberrel! Nem érheted el ezt a területet a Teleporttal!
Ércek a térképen Metinkövek a térképen
Nincsenek Ércek ezen a területen. Nincsenek Metinkövek ezen a területen.
NPC-k a térképen:
Nincsen NPC ezen a területen.
MOB-ok a térképen:
Térképek / Képek (katt rájuk a nagy mérethez):
Terület térkép MOB térkép Metinkő térkép
Utvonal.png Nincs MOB térkép Nincs metinkő térkép

Az Ördög Katakomba szintjei

Belépést a Kaszás leölésével nyerhetsz. A belépéshez minimum 75-ös szintűnek kell lenni. Az ördög katakombát csak csoportban lehet folytatni (az első emelet után), vagyis csak azok jutnak tovább a kaszás leölése után, akik szintén a 9. szinten voltak.

1.emelet A katakomba teljesítésére 60 percetek van. Itt addig kell a szörnyeket ütni, amíg nem kapsz egy kulcsot, amit egy oszlopra ráhúzva jutsz a következő szintre (csak akkor ha csoportban vagy).

2. emelet A második emeleten a pálya közepéhez kell eljutnotok, amihez az előtted lévő kapukat kell szétütnötök. Az ott található NPC enged tovább a következő szintre egy Zsugorított fej ellenében (a csoport összes tagjánál kell lennie), amit a Kaszás leölésével, és a Tárgy boltból tudsz beszerezni. A tárgy piacról szerzett fejjel nem lehet kereskedni.

3. emelet Ezen a szinten le fog esni pár metin, amik közül csak egy az igazi, aminek a leverése után tovább mehettek a következő szintre.

4. emelet Itt egy labirintusszerű helyre érkeztek, aminek a legvégén egy emlékművet találsz. Ha arra rákattintasz, tovább juttok az 5. emeletre. Az útvesztő mindig változó, úgyhogy nincs állandó útvonal!

5. emelet Meg kell találnotok a bosst, majd a tőle kapott kulcsot felvinni a középen lévő hegy tetején található emlékműre.

6. emelet Itt a cél az összes szörny megölése. Az itt található bossra vigyázni kell, ugyanis további szörnyeket tud megidézni, amiknek elég nagy a sebzésük.

7. emelet Ez a katakomba legutolsó szintje. Itt a cél, hogy megöljétek a trónszéknél található Azraelt. Ha még van időtök, érdemes előtte megölni a többi szörnyet, ugyanis azok nem fognak újraéledni. Ellenben a boss alkalmanként 3 szörnyet idéz meg, amik elég nagy sebzést tudnak produkálni.

Amennyiben a szintek véghezviteléről van további információd, kérjük osszad meg velünk a vitalapon

Személyes eszközök